Sicko Heldoorn vertrekt na 12 jaar voorzitterschap

Geplaatst op 24-04-2024  -  Categorie: Algemeen altijd zichtbaar

sicko

Sicko stopt bij de BBZ. Na goed 12 jaar is de ALV op 8 november de laatste vergadering die hij voor ons zal leiden. Sicko is volgens eigen zeggen ‘waarschijnlijk de langst zittende BBZ voorzitter sinds de Tweede Wereldoorlog’.

Hij kwam binnen tijdens de Denemarken crisis (schepen aan de ketting, de ambassadeurs van Denemarken en Duitsland op het matje bij de Staatssecretaris, rechtszaken tegen de Deense autoriteit, voortdurende bonje met ILT, klacht bij de Europese Commissie, etc), behield de rust tijdens de Corona-crisis en gaat weg nu we hopelijk in rustiger vaarwater zijn gekomen in de nasleep van de ongevallen in de binnenzeilvaart. Bewogen jaren. Zijn kundigheid en ervaring heeft hij al die tijd belangenloos ingezet om de vereniging bij te staan.

Sicko blijft niet stil zitten. Sinds 1 maart is hij voorzitter van de Fryske Mole.

Sicko’s vertrek betekent dat de BBZ op zoek is naar een nieuwe voorzitter. Op Linkedin staat een beschrijving van de functie en het gewenste profiel. Geïnteresseerden kunnen zich richten tot ofni.[antispam].@debbz.nl en ook tips voor mogelijk kandidaten kunnen daar doorgegeven worden.