Webinar kredietmogelijkheden en Qredits

Geplaatst op 02-04-2021  -  Categorie: Corona kredieten

De gevolgen van de Coronacrisis hebben een grote impact op de liquiditeit. Vouchers dienen mogelijk terugbetaald te worden aan de klanten en het uitvoeren van boekingen en omboekingen is onzeker door alle beperkingen.

Met een aantal branchegenoten organiseert VZR Garant aanstaande donderdag 8 april 2021 om 19.00u in samenwerking met Qredits (https://qredits.nl/) een online informatie meeting over kredietmogelijkheden in het algemeen en de regelingen van Qredits in het bijzonder.

Zo zal de commercieel directeur van Qredits informatie geven over de kredietregelingen van Qredits, waaronder het Corona-overbruggingskrediet en het starterskrediet. Deze regelingen hebben gunstige rentetarieven en aflossingsvoorwaarden. Daarnaast zullen alle vragen over Qredits en hun regelingen beantwoord worden.

De online meeting is toegankelijk voor alle deelnemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@vzr-garant.nl met “aanmelden webinar kredietmogelijkheden en Qredits”. Deelname is gratis en vrijblijvend.