Training "Leer je bedrijf stabiel navigeren!"

Ontdek de weg naar succes voor jouw bedrijf met onze speciale training in marketing en financieel management! Leer belangrijke dingen over de werkelijke kosten van jouw product, zoals afschrijvingen, onderhoudskosten, loonkosten en ondernemersloon. Dit zal je helpen te beslissen of je nog steeds goed kunt blijven werken in deze markt voor dezelfde prijs, of dat je je prijs moet veranderen of jouw product moet aanpassen om succesvol te zijn.

geld-3 2
Je zult ook leren hoe je nieuwe vraag kunt creëren en de concurrentie kunt verslaan. Ontwikkel slimme strategieën en durf te veranderen als dat nodig is. Bekijk jouw bedrijf als een middel om jouw doelen te bereiken, niet als het eindpunt. Ontdek waar er kansen liggen en waarom dit zo belangrijk is. Door jouw aanbod aan te passen aan wat de klanten willen en in te spelen op wat er gebeurt in de markt, zul je niet alleen voor jezelf als ondernemer waarde creëren, maar ook voor jouw klanten.

praatplaat
Daarnaast leer je jouw doelen voor jouw bedrijf volledig te bereiken door met anderen samen te werken en lokale relaties op te bouwen. Ontdek hoe krachtig samenwerken kan zijn en waarom dit beter is dan altijd met anderen te concurreren. Door strategische partnerschappen te vormen en sterke lokale banden te smeden, zul je grenzen verleggen en nieuwe successen behalen.

Ook besteden we aandacht aan de module interne organisatie, waarin je leert over personeelsinstroom en -uitstroom en alles wat daarbij komt kijken. Maar niet alleen dat, we bespreken ook hoe je het bedrijf kunt beëindigen als dat nodig is en begeleiding kunt krijgen bij bedrijfsovernames.

opleiding-3


Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor deze training. Ontdek de geheimen van het berekenen van de kosten, het creëren van vraag en het verslaan van concurrentie. Neem de controle over jouw zakelijke reis en navigeer vol vertrouwen en succes naar een veelbelovende toekomst.

 

vraag


Locatie:
Enkhuizer Zeevaartschool
Data: winter 2024/2025, 8 vrijdagen
Modules: 4 dagen financieel management/administratie, 2 dagen marketing, 2 dagen interne organisatie. Geen losse modules mogelijk.
Deelnemers: minimaal 10 personen.
Lesgeld: het lesgeld was in 2023 € 750 per persoon voor 8 volle lesdagen. Prijs 2024 nog niet bekend.
Aanmelden: via dit formulier

Deze training is een samenwerking van de BBZ, de Enkhuizer Zeevaartschool, het Nova College en Vizier Friesland.