Ook regio’s Flevoland en Utrecht nemen (zeil)schepen mee in regionale promotie

Geplaatst op 28-05-2021  -  Categorie: ondernemen marketing

De BBZ heeft contact met een aantal DMO’s (Destination Marketing Organsiatie) die aangeboden hebben om de vaarvakanties mee te nemen in de promotie campagnes van hun eigen regio. We kunnen per direct meegenomen worden in de regio’s Flevoland en Utrecht. Schepen uit Noord Holland en Friesland werden (en worden) gepromoot door Holland boven Amsterdam. Heb je een dagtocht of een meerdaagse tocht gericht op de Nederlandse markt, aangepast aan de bijzondere tijd waarin we nu leven?  Laat het ons weten, dat brengen wij je in contact met de juiste persoon.  

 Vanaf 9 juni mogen we weer varen, maar niet op de manier zoals we gewend zijn. Het normale product kunnen we voorlopig niet uitvoeren. Voor dit jaar liggen de kansen vooral op de Nederlandse markt met een aangepast product. Het zal korter moeten en met minder mensen, meer gericht op individuelen of gezinnen en minder op groepen.

De marketing en het netwerk van de chartervaart is erg gericht op het buitenland en we zullen dus moeten omschakelen. Het publiek moet weten dat we er zijn en dat we beschikbaar zijn, we moeten hen bereiken. De BBZ kan helpen om de juiste informatie bij de DMO te krijgen.