Save de date voor de regiobijeenkomsten!

Geplaatst op 08-02-2023  -  Categorie: Algemeen altijd zichtbaar

Dit jaar willen we weer een start maken met regiobijeenkomsten. In deze bijeenkomsten kunnen we extra aandacht besteden aan regionale zaken, onderwerpen die jullie belangrijk vinden .

We hebben hiervoor de volgende data gepland:
regiobijeenkomst Zuid in Zierikzee: datum wordt gewijzigd.
15 maart 15-17 uur regiobijeenkomst Noord in ’t Heerenlogement in Harlingen,
22 maart 13-15 uur regiobijeenkomst Midden aan boord van de Sarah in Amsterdam.

We willen graag van jullie, de leden, horen welke (regionale) onderwerpen aan de orde moeten komen. Wat al op de agenda staat op de Zuid-bijeenkomst is verduurzaming. Wiebe, de schipper van de Vrijbuiter wil graag zijn verhaal over de elektrificatie van zijn schip delen met collega’s. Op de bijeenkomst in Harlingen komt de ontwikkelaar van een compacte boordzuiveringsinstallatie meer vertellen over zijn project. Hij zoekt nog een schip dat voornamelijk op het wad vaart waarop de installatie getest kan worden. Als je hier interesse in hebt, kom dan naar deze bijeenkomst.

Graag willen we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Meld je dus even aan bij Cockie, en geef aan naar welke van de 3 bijeenkomsten je wilt komen. Ook kan je aan haar de onderwerpen doorgeven waar we tijdens de vergadering aandacht aan moeten besteden.
Een paar dagen voor aanvang sturen we de agenda en meer informatie over de exacte locatie. We hopen op een goede opkomst.Tot in maart!